9ο TRAIL RIDE Α.Λ.Μ.Α. 4×4 Ναυπλίου

Την Κυριακή 11/11/2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ναύπλιο το 9ο TRAIL RIDE από την Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ο.Μ.Α.Ε. και σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμο Ναυπλιέων.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Ναύπλιο στις 10:30 από τον βουλευτή Αργολίδας κ. Ιωάννη Αδριανό ο οποίος έχει διατελέσει Υφυπουργός Αθλητισμού . Δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον παρευρέθηκε από νωρίς στο γραφείο της Λέσχης και παρακολούθησε όλη την διαδικασία του αγώνα. Συζήτησε με την οργάνωση , τους Άρχοντες και κυρίως με τους αγωνιζόμενους μάλιστα ζήτησε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης .

Τα πληρώματα αφού ξεκίνησαν το ταξίδι της πλοήγησης και της περιπέτειας με την διαδικασία REGULARITY, μετά από 53 χλμ και 3 Ειδικές Διαδρομές με 4 χρονομετρήσεις έφτασαν για ένα μικρό διάλειμμα στη Μονή Καρακαλά. Στην συνέχεια μετά από 40 χλμ και άλλες 2 Ειδικές Διαδρομές έφτασαν στην Καραθώνα όπου τους περίμενε η Υπερειδική Διαδρομή.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς φίλους της τετρακίνησης που παρευρέθηκαν να παρακολουθήσουν από κοντά τα πληρώματα που έδιναν τις δικές τους μάχες για να αντεπεξέλθουν στην απαιτητική πλοήγηση , στον προσανατολισμό αφού το μεγαλύτερο μέρος ήταν εκτός δρόμου. 
Τα δώδεκα πληρώματα που κατάφεραν να τερματίσουν έζησαν μια αξέχαστη περιπέτεια αποκτώντας νέες εμπειρίες. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους παρουσία και την αθλητική τους συμπεριφορά.

Μετά τον τερματισμό στη Καραθώνα ακλούθησε γεύμα , συζήτηση και οι απονομές.

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια , όλους τους αγωνιζόμενους , τους άρχοντες του αγώνα και τους κριτές. Θέλουμε Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων για την συνδιοργάνωση και τους μεγάλους μας χορηγούς Ι ΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ , ART GRILL Μαρνέρης και τους υποστηρικτές Πανανταλλακτική Ψωμιάδης , καφέ Κλεψύδρα , συνεργείο Κουγιάς , συνεργείο Κατσιάβος , print press και φυσικά την Ουτοπία για την παραχώρηση του χώρου.

Τα αποτελέσματα :
Κατηγορία J3/J4 :
1ος Παναρίτης Βαγγέλης – Δούρος Αναστάσιος Subaru Impreza 615
2ος Καρύδης Σωτήρης – Σακελλαρίου Μαρίνα KIA Sportage 679
3ος Τζήμα Αικατερίνη – Σιούτης Πέτρος Suzuki Jimny 1199
4ος Πάντος Γεώργιος – Μαυρόπουλος Αλέξανδρος S uzuki Jimny 1586
5ος Κουτσουμπός Φώτης – Κουτσουμπού Ελπίδα Suzuki Vitara 1935

Κατηγορία J5/J6:
1ος Βασιλόπουλος Δημ. – Αργυρού Σ.- Ασπρόμουργκος -Βασιλόπουλος Α. Suzuki Gr.Vitara 926
2ος Παπανικολάου Σταύρος – Παπανικολάου Ηλίας Daihatsu Terios 1737
3ος Γαλανόπουλος Παναγιώτης – Χρηστάκος Χρήστος Suzuki GR.Vitara 2735
Κατηγορία J7:
1ος Καππής Χαρ. – Κουμπαρέλος Δ. -Ατζάμπος Δ.- Καππής Ευ. Toyota Hilux 2563

Κατηγορία R:
1ος Μπερσής Ευάγγελος – Κάλφας Παναγιώτης Suzuki Grand Vitara 394
2ος Βοριάς Ιωάννης – Μπάκας Αθανάσιος Mitsubishi Pajero 2424
3ος Κουτσουμπός Γιώργος – Σταματάκης Κωνσταντίνος Suzuki Vitara 3520

Αφήστε μια απάντηση